OVER STERRINGHART

Sterringhart levert alle denkbare betonnen, keramische en natuursteen producten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. We hebben een uitgebreid assortiment standaardproducten en maken met onze partners een breed scala aan klantspecifieke producten. Dit geeft architecten, ontwerpers en ontwikkelaars alle vrijheid om naar eigen inzicht materialen, afmetingen en afwerkingsmogelijkheden te variëren en te combineren.

Samen Buiten Groener Maken.
Jaren lang was ons motto: Samen buiten mooier maken. Dat doet Sterringhart nog steeds voor. Echter in de huidige tijd van circulair denken, BioBased, CO2 reductie en Cradle to Cradle loopt Sterringhart weer voorop. Sterringhart produceert BioBased betonproducten, harsgebonden kunststof producten en het mede door Sterringhart bedachte “Bioseal” voegsysteem voor onkruid vrij straatwerk.

Oplossingen
Sterringhart is meer dan alleen een leverancier van producten. In de afgelopen jaren hebben we ons in de markt gepositioneerd als een gerespecteerde gesprekspartner die graag bij opdrachtgevers aan tafel schuift om mee te denken over de beste oplossing. Sterringhart levert immers oplossingen. De producten zijn ‘slechts’ een middel om het doel te bereiken.

Meedenken
Architecten en ontwerpers vragen ons regelmatig om al in de beginfase van een project vanuit onze expertise mee te denken over de technische haalbaarheid van hun ontwerp of idee. Het zijn soms details zoals de deklaag van een steen die zorgt voor de juiste uitstraling, of een aanpassing tijdens de productie om rekening te houden met het plaatsen van de materialen door de aannemer. De perfectie zit hem juist in deze details.

Gemeenschappelijk doel
Sterringhart heeft uitgebreide product- en marktkennis en produceert in eigen beheer klantspecifieke producten. Doordat elke betrokken partij het project vanuit haar eigen expertise benadert, ontstaat synergie.
Met elkaar werken we aan één gemeenschappelijk doel: Samen Buiten Groener Maken.